Mobilya Sektörüne Yenilikçi Tarzıyla Yön Veren Balhome Franchise Veriyor

20 Mart 2019

Mobilya Sektörüne Yenilikçi Tarzıyla Yön Veren Balhome Franchise Veriyor

Mobilya sektörüne yenilikçi tarzıyla yön veren Balhome franchise veriyor….

1976 yılında Balcı Mobilya olarak ticari hayata başlayan Balhome 2010 yılı itibariyle mobilya sektöründe yaptığı farklı yatırımlar, benimsediği kalite, güven ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle kısa sürede sektörde öncü firmalar arasındaki yerini almayı başarmıştır.

Değişen ve yenilenen mağazacılık anlayışıyla Türkiye’nin 81 ili ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki müşterileri ile, en önemli ilkesi olan mutlu müşteri halkasını genişleterek büyüme hedefini sürdüren Balhome, şubelerinin yanı sıra internetten de hızlı ve güvenilir alışverişe imkân sağlıyor …Ücretsiz teslimat, ücretsiz montaj ve 2 yıl garanti imkânı veriyor.

Düşük satın alma maliyetleri, yüksek kar marjı…

Yönetim Kurulu Başkanı Emre Balcı  Balhome Mobilyanın farklı yönlerini şöyle anlatıyor; ‘ Genel Merkez olarak, satışlarınızı yakından takip ediyor, bölgenin taleplerini doğru gözlemliyoruz ve esnek ürün kreasyonları oluşturuyoruz, ulusal rakip markaların aksine, bayilerimizi mecburi yıllık /sezonluk kreasyonlara bağımlı bırakmıyoruz. Dolayısıyla kendi kategorimizde rakipsiz tasarımlarımız, hızla yükselen marka algımız, profesyonel yönetimimiz, teknoloji kullanımı, insan kaynaklarına yatırımlarımız ile, mobilya sektöründe hızla yükselen değer olmaktayız… Balhome markasını diğer mobilya markalarından ayıran en önemli özellik ise, sürekli yeni ürünlerin eklenmesi, Bayiinin yeni ürün karması ve trendi yakalayan ürünler ile doğru orantılı ciro artışıdır’

Türkiye Mobilya sektörü, 2001’den bu yana dış̧ ticaret açığı vermeyen Türkiye ve Dünya pazarında sayılı sektörlerden birisi olmuştur. Sektör, 2023 yılı için 25 milyar dolar üretim ve 10 milyar dolar ihracat beklentisi ile Dünya mobilya ihracatında ilk 10, Avrupa’nın ise ilk 5 büyük mobilya ihracatçısı konumuna yükseltmeyi hedeflemektedir.

Sektör, Türk sanayisinde son 10 yılda dış ticaret açığı vermeyen nadir sektörlerden biri olmuştur. Hızlı gelişim ve değişim sürecinde olan sektör; markası, kalitesi, sektördeki küçük- büyük ölçekli firmaları, coğrafi konumu, ülkenin genel büyüme yönlü politikası, genç nüfusu, kişi başına düşen milli gelirin iyileşmesi sayesinde iç ve dış pazarda önemli potansiyel arz etmektedir.

2013 yılında Pendik, 2014 Yılında Maltepe E-5, 2016 yılında Masko , 2018 yılında ise Bursa / İnegöl şubeleri açılan Balhome’un 2018 yılı sonu itibariyle Balhome Kids projesi hayata geçirildi.

Misyonu her zaman yenilikçi düşünerek sektöre yön vermek olan Balhome 2019 yılında bayileri ile büyümeye devam edecek.

Bilgi ve İletişime buradan ulaşabilirsiniz.

Etiketler : Franchise