<h2>Kayseri Mutfağı</h2>Zengin bir mutfak kültürüne sahip olan Kayseri, hem medeniyetler hem de lezzetler mananında çok kültürlü bir yapıya sahiptir. Ağırlıklı olarak unlu ve etli besinlerden oluşan mutfağı eşsiz yemeklerin merkezini oluşturur. Kayseri Mutfağı olarak ananesel lezzetleri savunup herkesle paylaşmak için çıktığımız bu yolda ürünlerimizi özenle hazırlıyor, lezzetine öncelikli ehemmiyet veriyoruz.Zengin bir mutfağı temel alarak geliştirdiğimiz menümüz, yalnızca ustası olduğumuz yemeklerden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra markamız ve ürünlerimiz her vakit gelişime açık bir konumdadır.

kayseri mutfağı
  • Sektör

    Gıda

  • Faaliyet Alanı

    Restoran

  • Merkez Ülke

    Türkiye

  • Kuruluş Yılı

    1996

  • Bayilik Vermeye Başladığı Yıl

    2015

  • Şube Sayısı

    21

  • Franchise Sayısı

    11

  • Toplam Yatırım Tutarı

    450.000 TL

  • Franchise Başlangıç Bedeli

    150.000 TL

  • Royalty

    %3

  • Reklam Bedeli

  • Ortalama Yatırım Geri Dönüşü

    24 Ay

Franchise SunumFranchise Sunum
Franchise Sunumu
Franchise SunumFranchise Sunum
[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Hemen Başvur
[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Bize ulaşın !

Pin It on Pinterest

bg