Türkiye’nin İlk Organik Ve Doğal Ürünler Butiği “D’Organique” Açıldı

11 Ocak 2019

Türkiye’nin İlk Organik Ve Doğal Ürünler Butiği “D’Organique” Açıldı

Türkiye’nin ilk organik ve doğal ürünler butiği D’Organique, Nişantaşı’nda açıldı. Mağazada hayatının her alanında doğallık arayanlar için gıdadan kozmetiğe, bebek ürünlerinden ev tekstiline kadar yüzlerce ürün çeşidi yer alıyor. Hepsi sertifikalı olan organik tahıllar, soslar, kuruyemişler, baharatlar, doğal zeytinyağları, kahvaltılıklar, kozmetik ürünleri, bitkisel yağlar, çaylar, doğal ve sağlıklı yaşama önem verenleri bekliyor.

TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK KURUMSAL HEDİYE BUTİĞİ

‘D’organique’de doğal ve organik ürünlerin dışında iş hayatında da tamamen ‘doğallıktan’ yana olanlar için birbirinden şık hediye sepetleri yer alıyor. Türkiye’nin ilk ve tek kurumsal hediye sepeti sunan butiği ‘D’organique’in toplantı paketlerinde ödüllü kahvelere birbirinden iddialı çikolatalar; yeni iş tebriği paketlerinde ise özel kurabiyelere doğal ve organik çaylar eşlik ediyor. Sağlıklı ve doğal bir hediye vermek isteyenler, konsepte göre hediye sepeti seçeneklerini birbirinden özel ürünlerle kendisi de yaratabiliyor.

BİR ANNENİN EN ‘DOĞAL’ İHTİYACINDAN DOĞAN MARKA

Çocukluğundan bu yana doğa ve doğal ürünlerle iç içe olan Nişantaşı’nın en ‘doğal’ butiğinin yaratıcısı Ayça Yılmaz Doğan ise markanın kuruluş hikayesini şu sözlerle anlatıyor: ‘’Çocukluğumdan bu yana hayatımda doğa ve doğal ürünlerin önemli bir yeri var. Berlin’de doğdum. Hafta sonları at çiftliğine gider, bu çiftlikte satılan doğan ürünlerden alırdık. Yazın da Balıkesir’de tüm yazımız doğal ürünlerle iç içe geçerdi. 2012’de Türkiye’ye yerleştim. Berlin’de organik ve doğal ürünlere ulaşmak çok kolaydı. Türkiye’de organik ve doğal ürün satan dükkanların ne kadar az olduğunu fark ettim. Evlenip hamile kaldıktan sonra, hamilelik döneminde organik ve doğal ürünler benim için daha da önem kazandı. Doğal ve organik ürün; sağlık, aile, samimiyet, çocuk, en önemlisi insanoğlunun özü demek. Tüm bu yaklaşımla D’organique’ fikri doğdu. ‘D’organique, aynı zamanda Türkiye’nin ilk ve tek kurumsal hediye sepeti sunan butiği. Bu anlamda da Türkiye’de de büyük bir boşluğu dolduracak.’’

D’organique, yakında hayata geçecek e-ticaret sitesiyle kurumsal hediye paketlerini Türkiye’nin dört bir yanına da ulaştıracak.

Ayça Yılmaz Doğan Kimdir ?

Ayça Yılmaz, 16 Eylül 1988’de Berlin’de dünyaya geldi. Liseden sonra felsefe okumak için girdiği Europa Universität Viadrina’dan bir dönem sonra ayrılıp HWR-School of Economics and Law’da işletme okudu. Eğitiminin bir kısmını Boğaziçi Üniversitesi’nde Erasmus öğrencisi olarak tamamlayan Ayça Yılmaz bu süre zarfında Başkent İletişim Akademisi ve Dipnot Akademisi’nde diksiyon, sunuculuk ve televizyona dair eğitimler aldı.. Üniversiteyi tamamladıktan hemen sonra Mercedes-Benz Türk’te İK Departmanı’nda çalışmaya başlayan Ayça Yılma,z aynı zamanda ulusal bir kanalda “Dünya Turu” adlı programının canlı yayınını üstlendi. Yine özel bir kanalda Mirgün Cabas’ın programı “Mirgün Cabas’la Her Şey” ekibinde çalıştı. En son Acun Medya özel kanalına transfer olmuş ve burada Ayça Yılmaz’la Zirvedekiler programını sunmaktadır. 2015 yılında Doğanlar Holding 3. Kuşak temsilcisi Ogün Doğan ile evlenen Ayça Yılmaz, bir çocuk annesidir.

 Adres : Teşvikiye Mahallesi Poyracık Sokak İskender Apartmanı No 53/B Şişli-İstanbul (Amerikan Hastanesi Karşışı)

Bilgi ve İletişim İçin : Aslı Kayış 0531 300 10 28