Pide Gibi Pide Pideor Franchise İle Büyüyecek

24 Mayıs 2019

Pide Gibi Pide Pideor Franchise İle Büyüyecek

Franchise Pide Dükkanı

38 yıllık tecrübesiyle Neli Pide Gurme, Tomur, Pidemiss markalarını bünyesinde barındıran Aktaşlar Lezzet Grubu, 2018 yılında kurulan Pideor markası ile 2019’da yurt içinde yurt dışında büyümeyi hedefliyor. ISO 9001, ISO 22000, BRC, HALAL belgelerine sahip üretim tesislerinde hijyenik koşullarda, 30 yıllık pide ustalarının tarifleri ile hazırlanan ve lezzet testlerinden geçen Pideler, Pideor şubelerinde pide severler ile buluşuyor.

Avantajlar ile dolu markanın franchise sisteminde, franchiseelerin kolay ve kontrollü yönetebileceği bir iş modeli planlanmıştır. Ürünler 4 dakika pişmekte, restoran ve paket serviste maksimum zaman kazanılmaktadır. Hamur ve malzeme fire oranı sıfıra indirilmiştir.  Ürünler tüm hedef gruplara hitap edebilmektedir.

Pideor şubeleri minimum 50 m2’de konumlandırılabilir. Avm ve Cadde dükkanlar sisteme uydundur. Merkezden eğitim, personel ve lokasyon desteği verilen franchise sisteminde, 2019 yılı için franchise bedeli alınmayacaktır. Ordu Merkez, Beşiktaş, Şişli Bomonti şubeleri ile hizmet veren Pideor, franchise işletme sistemini en basit hale getirerek, yatırımcılarına işletme maliyetini minimuma düşürüyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Bursa illerinde büyümeyi hedefleyen marka’nın Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş  ; 2019 yılında tüketiciler ucuz ve gündelik tüketimlere yöneliyor, bu nedenle de franchise sistemimiz yatırımcılardan daha çok rağbet görüyor. Hedefimiz 2019 yılı içerisinde 25 şube açarak sistemimizi büyüterek Dünya markası yapma yolunda emin adımlarla ilerlemek” dedi.

Etiketler : Franchise