Franchise Markalarımızdan Oto Rapor’un, Kocaeli/Gebze mağazasını açtık!

04 Ağustos 2016

Franchise Markalarımızdan Oto Rapor’un, Kocaeli/Gebze mağazasını açtık!

OTORAPOR, teknik aygıt, ekipman ve robotlarla ikinci el enstrumanların kaza/arıza durumlarını denetim ve muayene edip detaylı oto ekspertiz raporu düzenleyen, Türkiye’nin ilk profesyonel, yansız, bağlarımsız ve tam donanımlı oto ekspertiz kurumu ve ikinci el oto kontrol check-up merkezidir.

2007 senesinde İstanbul’da faaliyete süregelen OTORAPOR, bugün ülke çapına yayılmış bayi ağı ile biroldukça yerli ve ithal aracın alım – satım öncesi ekspertizini bağlarımsızlık ilkesiyle hızlı ve güvenli bir halde gerçekleştirmektedir.

OTORAPOR, 2012 senesinde ABD Birleşik Devletleri oto ekspertiz ve servis teknisyenleri sertifikasyon müesseseu ASE ve Almanya’nın oto ekspertiz otoriteleri KÜS ve GTÜ ile yaptığı görüşmeler sonucunda kurumsal yapıya geçerek son teknoloji ürünü cihaz, ekipman ve robotları bünyesine katmıştır.

Şu anda Bostancı, Maltepe, İkitelli, Pendik, Ümraniye, Sakarya, Maslak, Zeytinburnu, İstoç, Kavacık, Kurtköy, Çorlu, Gebze, Sakarya Adapazarı, Kocaeli İzmit, İskenderun, Antalya Kepez, İzmir Bornova, İzmir Gaziemir, Bursa, Ankara Pursaklar şubeleri ile hizmet veren OTORAPOR, bayi ağını franchise yolu ile her geçen gün daha da genişletmektedir

OTORAPOR 2016 senesinde yatırım almıştır. ILab holding bünyesinde faaliyet gösteren arabam.Com OTORAPOR’a yatırım yapmıştır. OTORAPOR arabam.Com’un tek yetkili oto ekspertiz merkezidir.

OTORAPOR şubelerinde kullanılan tüm cihazlar TÜV, TSE, ISO ve CE belgelidir. Servisler ise TÜV Austria, TÜV SÜD, Türk Akreditasyon TURKAK, SG, UKAS, NAVIGA, ISO 9001:2008, ISO 18001:2007, ISO 14001:2004, ISO 10002:2004 ve öteki tüm kalite standartlarına haizdir. Ayrıca OTORAPOR şubelerinde çalışan teknisyenlerin tüm bunlarnın da eğitim ve uzmanlık sertifikaları mevcuttur.

OTORAPOR’da araç tamiri, alım satım ve aracılık yapılmamaktadır. OTORAPOR’un uzmanlığı bir tek otomobil ekspertizidir. Araç ekspertiz eder, kontrol eder, muayene yapar ve raporlar.

Tüm testlerin ve kontrollerin sonuçları detaylı halde bilgisayarda oluşturulan teknik verilerle beraber rapor haline getirilir. Araç için ustalaşmış ikinci el ekspertiz raporu düzenlenir. Araç sahibi, onarım yahut bakım gerektiren konularda uzmanlarımız tarafınca bilgilendirilir.

Etiketler : Otorapor