Dünya’nın en sağlıklı pizzası NKD Türkiye’ye geliyor

01 Ekim 2020

Dünya’nın en sağlıklı pizzası NKD Türkiye’ye geliyor

 2007’de New Orleans’da Katrina Kasırgası sonrası iki girişimcinin ‘Dünya’nın en sağlıklı pizzası ‘olarak adlandırılan NKD pizza iş fikrini hayata geçirdi.

GSP Grubu, 2015 yılında NKD pizzayı satın alarak dünya çapında büyüme stratejisini ortaya koydu.

Yüksek lifli ve besleyici organik 10 adet tahıl karışımından ( Ancestral Blend- Ata unu)  oluşan pizza tabanı , tarladan masaya salataları, kaliteli peynir ve süslemeleri  ile pizzayı endüstri normlarının üstünde  tüketiciye sunmaktadır.  Glutensiz pizza menüleri, ev yapımı domates sosları, doğal malzemeleri ile, kısa sürede sağlıklı beslenmek isteyenlerin tercihi olmuştur.

NKD hamuru, diğer tek tahıllı aşırı işlem görmüş hamurların aksine, tatmin edici bir lezzet ve yavaş enerji salınımı ile sonuçlanır. Online kanalda yatırımları ile paket servis odaklı NKD pizza, mobil aplikasyonu, paket servise uygun bölgelerde yapılanması ve Türkiye’de ilk olacak ‘Dark Store’ konsepti ile sağlıklı pizza dönüşümünde fark yaratacaktır.

Kapsamlı 21 günlük teorik ve pratik eğitimi, yer seçimi desteği, alt yapı ve pazarlama desteği, satın alma desteği vb desteklerin merkezden verileceği iş modelinde amaç sağlıklı genişlemeyi sağlamaktır.

Master Franchise ve Bölgesel gelişim planlaması ile büyüyecek…

 Marka şu anda Global Franchise büyümesini İngiltere, İskoçya, İrlanda, Bulgaristan, Singapur, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt ve Bahreyn’de sürdürmektedir.

Türkiye, Hindistan, Güney Afrika, Güneydoğu Asya ve Kanada stratejik pazarlardır. Şu anda 160 nokta için imza atmış olan markanın hedefi, 2024 yılında bu sayısı 750’ye ulaştırmaktır. Türkiye’de Franchise büyümesi, Master Franchise ve Franchise Bölge gelişim planlaması olarak girişimciye iki şekilde sunulmaktadır.

Daha fazla bilgi için İngiltere merkezli The Franchise Company Türkiye ofisi ile iletişim kurabilirsiniz.

Efrah Ceyhan Atacan 0532 747 18 76  [email protected]

Etiketler : Franchise