Panino Pizza 17 sene süresince pizza ve muhtelif lokanta / kafe şirketçiliği yapan , Ege üniversitesi Besin kısmı mezunu Ferhat Turan tarafından 2009 senesinde kurulmuştur. Ege Bölgesi genelinde ve Türkiye’de süratle artan şubeleriyle, besin güvenliği ve nitelikten ödün vermeden; lezzetli, sıhhatli ve ekonomik mahsullerini, süratli ve güler suratla sunarak sektörde ehemmiyetli bir yer edinen Panino Pizza, Türkiye’nin her bölgesinde yer almayı amaçlamaktadır.
Hiçbir katkı maddesi kullanmaksızın, günlük olarak sütle yoğrulan taze hamurla hazırlanan, özel soslar eşliğinde her katı ayrı bir tatla harmanlandırılan pizza çeşitleri, çalışanları, alıcıları ve şubeleri ile kurduğu ailesini genişletmeye devam etmektedir. Alıcı odaklı, mevzusunda uzman kadrosu ile bugün itibariyle şube rakamını 34’e çıkarmıştır. Senelerin vermiş olduğu deneyim ile tüm Ar-Ge çalışmaları bitirilmiş logistik hizmeti profesyonel idare takımı ve eğitim destek kadrosu ile kurulmuş olan sistemde Panino Pizza’nın niyeti ülke genelinde en az her şehirde bir lokanta niyeti olarak sütle yoğurulmuş günlük taze hamur lezzetini alıcıları buluşturmaktır.
  • Sektör

    Fast Food

  • Faaliyet Alanı

    Pizza Restoranı

  • Merkez Ülke

    Türkiye

  • Kuruluş Yılı

    2009

  • Bayilik Vermeye Başladığı Yıl

    2009

  • Şube Sayısı

    32

  • Franchise Sayısı

    32

  • Toplam Yatırım Tutarı

    420.000 TL

  • Franchise Başlangıç Bedeli

    100.000 TL

  • Royalty

    Alınmıyor

  • Reklam Bedeli

    Alınmıyor

  • Ortalama Yatırım Geri Dönüşü

    18-24 Ay

Konsept
Video
Haberler
[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Hemen Başvur
[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Ege Bölgesi genelinde ve Türkiye’de hızla artan şubeleriyle, gıda güvenliği ve kaliteden ödün vermeden; lezzetli, sağlıklı ve ekonomik ürünlerini, hızlı ve güler yüzle sunarak sektörde önemli bir yer edinen Panino Pizza, Franchise ile Türkiye’nin her bölgesinde yer almayı hedeflemektedir. Hiçbir katkı maddesi kullanmaksızın, günlük olarak sütle yoğrulan taze hamurla hazırlanan, özel soslar eşliğinde her katı ayrı bir tatla harmanlandırılan pizza çeşitleri, çalışanları, müşterileri ve şubeleri ile kurduğu ailesini genişletmeye devam etmektedir. Müşteri odaklı, konusunda uzman kadrosu ile bugün itibariyle şube sayısını 32’e çıkarmıştır.

Bize ulaşın !
bg