- Franchise Fırsatları
Health Bakery
-
- []1 Step 1keyboard_arrow_leftPreviousNextkeyboard_arrow_right
Healthy Bakery’nin kurucusu ve şefi Didem Korkmaz, 1999 yılı TED Ankara Koleji ve 2003 yılı Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olduktan sonra, Finans Sektöründe Satış & Pazarlama alanında yöneticiliğe kadar yükselmiştir. Çocukluğundan bugüne ilgi alanı olan mutfak serüveninde, anne olduktan sonra, katkısız, sağlıklı gıda konusuna odaklanmış ve üretim için profesyonel eğitim almaya karar vermiştir. Chef’s Table Mutfak Akademisinde, Temel Pastacılık ve Ekmekçilik alanında aldığı teorik ve pratik eğitim sonrasında “Şef Sertifikası” almaya hak kazanmıştır. Kasım 2014 tarihinde kurduğu Atölyesinde “Healthy Bakery” markası altında üretime başlamıştır.
Healthy Bakery sağlıklı yiyeceklere önem veren damak tadı kuvvetli tüm gelir tüketici gruplarına hitap edebilmektedir. Özellikle günlük iş hayatında yoğun çalışan kadın ve erkek hedef kitle markayı tercih eden tüketici grubunu oluşturmaktadır. Sosyal hayatın içinde olan kadınların davet ve etkinliklerinin önemli bir detayı olan Healthy Bakery markası, aynı zamanda çok önemli toplantı ve etkinliklerin, iş anlaşmalarının lezzet ve motivasyonudur …
Neden Farklıyız?
Healthy Bakery’de ürünler; sağlıklı, fit, glütensiz, kutlama kategorileri altında, doğal ve sağlıklı formda, hijyenik bir ortamda, en kaliteli ürünler kullanılarak hazırlanmaktadır. Healthy Bakery’nin kuruluş amacı tüketiciye bu koşullarda hiçbir katkı maddesi içermeyen yepyeni ve lezzetli tatlar sunmaktır. Sektörde bu standartlarda üretim ile farklılaşmak, kendi kulvarında en güvenilen marka olmak üzere çıktığı bu yolda, çocuklarına ve sevdiklerine yedirmediği hiçbir şeyi sizlere de sunmamak Healthy Bakery’nin temel prensibidir. “Genellikle sağlıklı şeyler lezzetsiz olur” algısını değiştirmeyi hedefleyen markanın kendi alanındaki orijinallik tanımı, sağlık ve lezzeti bir arada sunabilmektir. En büyük ilham kaynağı, geleceğimiz olan çocuklarımız için hem sağlıklı hem keyifli tatlar yaratabilmek olan markanın farklılaştığı noktalar ise ürünlerin stoksuz, taze olarak hazırlanması ve müşterilerin ihtiyacı doğrultusunda, menülerine paralel olarak kişiye özel terzi usulü sunumlar yaratılmasıdır. Ağırlıklı olarak sipariş üzerine üretim yapılan atölyede, günlük olarak fırından çıkan taze lezzetleri tadım bölümünde deneyimleyebilir; günlük yoğun temponuza sıcacık kahve ve güzel müzik eşliğinde kısa bir mola verebilirsiniz. Mekân, sıcacık ve keyifli dekorasyonu ile arkadaş sohbetleriniz için samimi bir ortam, iş toplantılarınızı gerçekleştirebileceğiniz sessiz bir mekân, davet ve organizasyonlarınız için menü planlaması yapabileceğiniz alanı ile çok amaçlı kullanım imkânı sağlamaktadır.