Tem 10

10 Temmuz 2018 | Coffeetainer, The Franchise Company ile büyüyor

Sidem gıda ve içeçek A.Ş  kuruluşu olan Coffeetainer Yurt içi ve Yurt dışında kendi otellerini işletmektedir.  İnşaat ve Ticaret sektörlerinde de faliyet gösteren firma üç senelik arge çalışmasının ve eğitimlerinin ardından hem kendi mağaza konseptini hem de kendi kahve üretimlerini gerçekleştirerek hizmete soktuğu Coffeetainer kahveleri ve Kahve Evleri ile hızla sektörde boy göstermeyi ve zincir mağazalar oluşturmayı hedef almaktadır. Yakın gelecekte aynı anda Çin, Almanya gibi ülkelerde de şubelerini açmayı planlayan Coffeetainer şu an bu ülkelere toptan kahve satışı yapmaktadır.Marka aynı zamanda internet üzerinden de kahve satışı yapmaktadır.

Markanın şu an iki adet kendi şubesi ve bir franchise şubesi bulunmaktadır. Yakın zamanda ise kendi ve Master Franchise olarak Yurt içi’nde ve Yurt dışı’nda şubeler açacaktır.

Mevcut Şubeler:

Nashira Park –Antalya (ACADEMY-Mağaza) Tüm Barista ve işletme eğitimleri bu mağazada verilmektedir. Nashira Park’ta yer alan mağaza 200m2lik kapalı alanı ile hizmet vermektedir.

Mall of Antalya (Kiosk Mağaza)

Lara Şubesi

Konteynır Mağaza Konsepti

Kiosklar gibi pratik olan konteynır konsepti ayrıca dış alanlar için tasarlanmıştır. Parklar, otoparklar, AVM girişleri, kent meydanları, kayak merkezleri, plajlar, üniversiteler gibi açık alanlar için uygun olan şık konseptte dekore edilmiş Konteynır dükkanlar yine mağazalardaki tüm ürün ve donanıma sahiptir.

Kahveler Hakkında

Ayrıca sekiz farklı çeşitte kendisine özel olarak formüle ettiği PREMIUM KAHVE‘leriyle de fark yaratmaktadır. Bir çok yöresel %100 Arabica olan nitelikli kahveleriyle misafirlerine kahve kültürünü de öğretmeyi kendisine görev edinmiştir. %100 Arabica kahve çekirdeği Afrika’da en yüksek tepelerden yetişen en kaliteli kahve türüdür.

Kahveler

Etiyopya – Sidamo – Djimmah

Endonezya – Sumatra

Honduras – San Marcos

Meksika – Finca Monte Azul

Kenya – AA

Kolombiya- Antiqua Medellin

Guetemala- Antiqua

Türk Kahvesi – Yemen

Franchise Company ile Türkiye’de ve Dünya’da Büyüyecek

Hızlı büyümesini sürdüren marka, Franchise Company ile Türkiye ve Dünya’da büyüyecek.

Girişimciliğin risklerini azaltarak,çözümcü koşullarda,kendi işinizi kurmak,kurumsal bir markanın büyük bir halkası olmak, bir Coffeetainer sahibi olmak için geç kalmayın! Fırsatlar için bize ulaşabilirsiniz.

coffeetainer franchise company ile dünyaya açılacak

Bize ulaşın !